Bėgimas po baliaus.

Nesinori užšokti ant to pačio grėblio du kartus, bet man „pasisekė“ :) Bėgau po baliaus du kartus iš eilės :) Juk pagal programą savaitaglis yra svarbiausia savaitės treniruočių ciklo dalis, kur susideda ilgieji bėgimai ir labiausiai vystom ištvermė ir pan.. Bet koks gali būti bėgimas, jei vis dar esi šiek tiek šiltas po vakar vykusio vakarėlio? Profesionalui tai tirkriausiai būtų netoleruotina, bet aš esu mėgėjas ir dar pakankamai jaunas, todėl noriu ir pasilinksminti.. bet ir bėgti noriu :):)

Atsikėlus ryte (būkim sąžiningi – dieną) po baliaus galvoje kirba dviprasmiškos mintys. Iš vienos pusės logiška būtų nebėgti, nes žalos iš tokio bėgimo tikriausiai daugiau nei naudos. Iš kitos pusės, kaip gali nebėgti?..  jei noriu nubėgti maratoną, turiu laikytis programos.. o nuklysti nuo grafiko jau pirmomis treniruočių savaitėmis būtų pražūtinga ir baisu, nes tie nuklydimai vėliau gali paradėt tik dažnėti.. Reiškia bėgti reikia! O kaip žinia vienintelis tokio bėgimo pliusas tikriausiai yra tas, kad nereikia apšylimo… Daugiau pliusų nematau.. nebent tai, kad be savęs keikimo bėgant, džiaugiesi, jog apskritai prisivertei bėgti.. ale ugdai valią.. ir nors mano nuomone, valios sveikatos sąskaita ugdyti neverta, būsiu atviras – įtariu, kad tą valios ugdymą teks dar ne kartą patirti :)

Išvada paprasta – jei žinai, kad reikės kitą dieną bėgti – pristabdyk  arklius iš vakaro, kad kitą dieną dar galėtų risnoti :)